16 december 2014
Superscore Manon en Archibald

Jurylid Hergen van Hall was lovend over het optreden van Manon en Archibald tijdens de Subtopwedstrijd in Benningbroek op 14 december: 'Ze reed heel harmonieus van onderdeel naar onderdeel, waarbij naast mooie draf- en galopoefeningen juist ook de staponderdelen erg goed getoond werden.' Negens verschenen op het protocol voor de middendraf en een pirouette. Al met al resulteerde dit in een fraai percentage van 73,49% en een eerste plaats. Deze wedstrijd gold ook als selectiewedstrijd voor Jumping Amsterdam, die eind januari wordt gehouden. Maar het starbewijs voor dit mooie concours haalde Manon al in november. Eerst staat nu nog op de planning de derde selectiewedstrijd voor het KNHS Kampioenschap die half januari plaatsvindt.

Deel dit bericht op: