19 januari 2015
Manon en Archibald geselecteerd!

Gisteren reed Manon de derde, en tevens laatste, selectiewedstrijd voor het KNHS Kampioenschap in Maren-Kessel. Ondanks dat Archibald erg gespannen was, reed ze toch naar een fraaie derde plaats met 69,67%. Manon vertelt over haar proef: 'Tijdens de prijsuitreiking van de internationale wedstrijd in Drachten, die ik vorige week reed, is Archibald wat bang geworden. Ik denk dat dat vandaag nog een beetje mee speelde in Maren-Kessel. Toch vonden de juryleden de proef mooi afgewerkt en Archibald een talentvol paard. Met Archibald richt ik mij nu op Jumping Amsterdam. Daar mag ik op donderdag 29 januari de Prix st. George proef rijden. Daarna staat de halve finale van de KNHS Kampioenschappen op de planning. Deze worden op 7 en 8 februari in Uden gehouden.'

Deel dit bericht op: