10 februari 2015
Manon geselecteerd voor finale

Eergister werd in Uden de halve finale van de KNHS Indoorkampioenschappen op Lichte Tour niveau verreden. Manon reed haar Archibald in de Intermediaire I proef. Terugblikkend op haar proef vertelt ze: 'Het was toch een halve finale, dus probeerde ik Archibald met nog meer afdruk en gedragenheid door de baan te rijden. Hierdoor zaten er hele fijne stukken in de proef die achten opleverden. Helaas, omdat ik er meer aan reed, begreep Archibald mij even niet en ontstond er een storing. Toch pakte hij het daarna weer super op en konden we de proef goed afsluiten.' Het resultaat was toch nog een mooi percentage van bijna 68%. Hiermee wist de combinatie zich te plaatsen voor de finale van de KNHS Indoorkampioenschappen die van 28 februari tot en met 1 maart worden gehouden in Ermelo.
Foto: Jessica Pijlman

Deel dit bericht op: