11 maart 2015
Maaike en Britt naar topklasseringen

Leerlingen Maaike Smits en Britt Bos kwamen afgelopen weekend aan start tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen. Maaike zadelde Cadeau, die in eigendom is van Manon, en reed op M1 niveau. De nette proef leverde een geweldige zevende plaats op in een veld van de 24 beste M1 combinaties van Nederland. Maaike vertelt over Cadeau (foto): 'Het is een onwijs lief paard, waar ik echt gek op ben. Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat ik Cadeautje mag rijden van Manon.'
Samen met haar Dulong reed Britt Bos op Z1 niveau. In de eerste proef veroverden ze een zevende plaats en selecteerden ze zich daarmee voor de tweede proef. In de tweede proef was Dulong nog scherper, waardoor er helaas wel wat foutjes ontstonden. Toch werden ze in deze proef vierde en betekende dat overall een fantastische vijfde plaats. Trotse instructrice Manon over de proeven van Britt: 'Britt heeft met Dulong twee hele mooie harmonieuze proeven neer gezet. Ik ben ongelooflijk trots op beide meiden!'

Deel dit bericht op: