16 juni 2015
Ontspannen Archibald naar 73,29%

Nadat Manon al een tijdje geen wedstrijd had gereden met Archibald, omdat ze werkte aan de zwaardere oefeningen om de overstap naar de Intermediaire II te kunnen maken, reed ze twee weken geleden nog een keertje Prix st. George. Archibald had toen zoveel spanning dat de oefeningen niet goed uit de verf kwamen. Blijkbaar heeft Archibald, die een echte binnenvetter is, wel de routine nodig van het wedstrijd rijden. Afgelopen zaterdag liep de schimmel weer de sterren van de hemel in Aalsmeer en scoorde 73,29%. De spectaculaire Krack C-nakomeling werd daarmee ruimschoots eerste. Een opgeluchte Manon: 'Dit was mijn fijnste proef ooit! Nu richt ik mij op de KNHS Kampioenschappen op Lichte Tour niveau en daarna gaan we de overstap echt maken.'

Deel dit bericht op: