16 augustus 2015
Leerlingen door naar Hippiade!

Gisteren en vandaag werden de Regiokampioenschappen Noord-Holland verreden in Hoofddorp. Zowel bij de pony's als bij de paarden deden de leerlingen van Manon stuk voor stuk hun uiterste best om het startbewijs voor de Hippiade in de wacht te slepen. Bij de pony's werd Roos-Marije Glas kampioen in de klasse L2/DE. Ann Munster behaalde de reserve titel in de klasse L1/DE. Met dit resultaat zijn ze allebei geselecteerd voor de Hippiade. In de rubrieken voor paarden werd Piet Groen kampioen in het L2 met mega-scores. Carolien Munster staat in deze klasse als eerste reserve voor de Hippiade. Judith van der Noordaa behaalde een keer een derde plaats in de M1 en dit was goed voor het starbewijs voor de Hippiade. Zij wordt in deze klasse vergezeld door Denise Smit die een derde en eerste plaats bemachtigde en dus ook door is. In de Z1 werd er nog een leerling kampioen. Britt Bos werd twee keer eerste en trok daarmee overtuigend de titel naar zich toe. Ondanks de zeer grote puntenverschillen in zowel de reguliere proef als de kür, wist Maaike Smits zich toch te plaatsen voor de Hippiade in de klasse Z2. Eén jurylid beloonde de kür met 76%! 'Het was heel jammer van het grote juryverschillen, maar daarentegen ben ik heel trost op Maaike, maar vooral ook op 'Pook'. Het was mooi om te zien dat alle leerlingen super hun best hebben gedaan', aldus een zeer contente instructrice.

Deel dit bericht op: