Trainingsbanen

Alle trainingsbanen, longeercirkel en de paddocks zijn voorzien van een eb- en vloedbodem en goede verlichting. De bodems worden regelmatig gesleept en ge√ęgaliseerd, waardoor het mogelijk is om altijd op een goede en gelijkmatige bodem te trainen.

  • Buitenbaan
  • Binnenbaan
  • Longeercirkel
  • Paddocks

Stapmolen

De overdekte stapmolen is eenvoudig te bedienen en veilig in gebruik. Ook deze is voorzien van een profesionele kunstgras bodem.

  • Buitenbaan

Boxen

De lichte, ruime en goed geventileerde boxen van 3,5 x 3,5 meter zijn merendeels voorzien van een buitenluik. Tussen de boxen zijn 'snuffelopeningen' geplaatst voor het sociaal contact tussen de paarden. De boxen worden dagelijk opgestrooid of uitgemest.
Spuit- en poetsplaatsen

De lichte, ruime spuitplaatsen zijn voorzien van warm en koud water. Spuit- en poetsplaatsen hebben professionele bodems, die voorkomen dat de bodem glad wordt en de paarden(hoeven) bescherming biedt.

zoomSolaria

De solaria zorgen ervoor dat het paard na de training snel opdroogt, zonder dat de spieren verstijven (muntautomaat).Zadelkamer

De zeer ruime afsluitbare zadelkasten bieden plaats voor harnachement, dekens, enzovoorts en zijn goed toegankelijk. In de zadelkamer bevindt zich een aparte kleedruimte met douche, waar u zich kunt omkleden of opfrissen.

zoom


Wasservice

Er is gelegenheid voor het wassen van paardendekens en sjabrakken (tegen een vergoeding).Kantine

Gezellig nog even napraten onder het genot van een drankje? Ook dat is mogelijk in de sfeervol aangeklede kantine.

  • KantineWeides

In de zomer kunnen de paarden genieten van vers gras op individuele weides die circa 20 x 30 meter groot zijn. Elke weide is voorzien van vers drinkwater.
Trailerparkeergelegenheid

Een aparte verharde parkeergelegenheid voor de trailer is achter het gebouw gesitueerd. Met de trailer hoeft nauwelijks achteruit gereden te worden, vanwege een kleine rotonde waarop de auto's met trailers kunnen keren.

  • Kantine

Geestmerambacht

Heerlijk na de training even buiten uitstappen of ter afwisseling van de training een ontspannen buitenrit maken? Aangrenzend aan Poko Loko Stables bevindt zich het prachtige natuurlijkgebied "Geestmerambacht", waar zich geen gemotoriseerd verkeer bevindt en er stabiele en brede ruiterpaden zijn.